Hrgetić, I. (2007). Određivanje osmofilnih kvasaca u šećeru, medu i voćnom sirupu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939847
Hrgetić, Ivana. "Određivanje osmofilnih kvasaca u šećeru, medu i voćnom sirupu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939847
Hrgetić, Ivana. "Određivanje osmofilnih kvasaca u šećeru, medu i voćnom sirupu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939847
Hrgetić, I. (2007). 'Određivanje osmofilnih kvasaca u šećeru, medu i voćnom sirupu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939847
Hrgetić I. Određivanje osmofilnih kvasaca u šećeru, medu i voćnom sirupu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 04.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939847
I. Hrgetić, "Određivanje osmofilnih kvasaca u šećeru, medu i voćnom sirupu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:939847