Radulović, N. (2007). Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572421
Radulović, Nataša. "Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572421
Radulović, Nataša. "Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572421
Radulović, N. (2007). 'Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572421
Radulović N. Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 07.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572421
N. Radulović, "Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572421