Dujmić, F. (2006). Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806111
Dujmić, Filip. "Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806111
Dujmić, Filip. "Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806111
Dujmić, F. (2006). 'Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806111
Dujmić F. Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 04.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806111
F. Dujmić, "Obogaćivanje miješanog kukuruznog kruha sojinim proteinima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806111