Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:159:928434
Habjanec, Tena
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Habjanec, T. (2017). Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434
Habjanec, Tena. "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434
Habjanec, Tena. "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434
Habjanec, T. (2017). 'Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434
Habjanec T. Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434
T. Habjanec, "Izolacija i identifikacija antocijana iz komine grožđa primjenom eutektičnih otapala", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:928434