Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. urn:nbn:hr:159:494722

Dević, Doroteja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Dević, D. (2014). Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Dević, Doroteja. "Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Dević, Doroteja. "Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Dević, D. (2014). 'Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Dević D. Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 20.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

D. Dević, "Antioksidacijski potencijal različito pripremljenih ekstrakata majčine dušice", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494722

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.