prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj enoloških tretmana i dodatka antioksidansa na aromu vina Pošip
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj enoloških tretmana i dodatka antioksidansa na aromu vina Pošip
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. urn:nbn:hr:159:163363

Marić, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Marić, I. (2015). Utjecaj enoloških tretmana i dodatka antioksidansa na aromu vina Pošip (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163363

Marić, Ivan. "Utjecaj enoloških tretmana i dodatka antioksidansa na aromu vina Pošip." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163363

Marić, Ivan. "Utjecaj enoloških tretmana i dodatka antioksidansa na aromu vina Pošip." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163363

Marić, I. (2015). 'Utjecaj enoloških tretmana i dodatka antioksidansa na aromu vina Pošip', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163363

Marić I. Utjecaj enoloških tretmana i dodatka antioksidansa na aromu vina Pošip [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163363

I. Marić, "Utjecaj enoloških tretmana i dodatka antioksidansa na aromu vina Pošip", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:163363

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.