prikaz prve stranice dokumenta Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. urn:nbn:hr:159:474131

Ivanuša, Ines
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Ivanuša, I. (2013). Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131

Ivanuša, Ines. "Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131

Ivanuša, Ines. "Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131

Ivanuša, I. (2013). 'Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131

Ivanuša I. Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131

I. Ivanuša, "Identifikacija i karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz brašna ekološki uzgojenih žitarica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:474131

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.