diplomski rad
Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) za suho zrno

Tatjana Žepčan (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Bilinogojstvo
Citirajte ovaj rad...

Žepčan, T. (2018). Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) za suho zrno (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952641

Žepčan, Tatjana. "Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) za suho zrno." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952641

Žepčan, Tatjana. "Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) za suho zrno." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952641

Žepčan, T. (2018). 'Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) za suho zrno', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 22.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952641

Žepčan T. Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) za suho zrno [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2018 [pristupljeno 22.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952641

T. Žepčan, "Proizvodnja graška (Pisum sativum L.) za suho zrno", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:952641