diplomski rad
Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2016. urn:nbn:hr:151:258154

Lujić, Dijana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za bioekonomiju i ruralni razvoj

Citirajte ovaj rad

Lujić, D. (2016). Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258154

Lujić, Dijana. "Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258154

Lujić, Dijana. "Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258154

Lujić, D. (2016). 'Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258154

Lujić D. Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258154

D. Lujić, "Mogućnosti brandiranja svježih i smrznutih šparoga", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:258154

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.