završni rad
Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Poljoprivredni fakultet, 2017. urn:nbn:hr:151:849956

Kusik, Davinija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku

Citirajte ovaj rad

Kusik, D. (2017). Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956

Kusik, Davinija. "Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956

Kusik, Davinija. "Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956

Kusik, D. (2017). 'Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 25.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956

Kusik D. Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 25.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956

D. Kusik, "Pojavnost patvorenja vegetarijanskih proizvoda u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:849956

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.