diplomski rad
Korištenje enzima u procesu proizvodnje bioplina iz miskantusa (Miscanthus x Gigantheus)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. urn:nbn:hr:151:656928

Kandrać, Oliver
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Kandrać, O. (2020). Korištenje enzima u procesu proizvodnje bioplina iz miskantusa (Miscanthus x Gigantheus) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656928

Kandrać, Oliver. "Korištenje enzima u procesu proizvodnje bioplina iz miskantusa (Miscanthus x Gigantheus)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656928

Kandrać, Oliver. "Korištenje enzima u procesu proizvodnje bioplina iz miskantusa (Miscanthus x Gigantheus)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656928

Kandrać, O. (2020). 'Korištenje enzima u procesu proizvodnje bioplina iz miskantusa (Miscanthus x Gigantheus)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656928

Kandrać O. Korištenje enzima u procesu proizvodnje bioplina iz miskantusa (Miscanthus x Gigantheus) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2020 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656928

O. Kandrać, "Korištenje enzima u procesu proizvodnje bioplina iz miskantusa (Miscanthus x Gigantheus)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:656928

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.