završni rad
Varijabilnost parametara kvalitete zrna hrvatskih i stranih genotipova soje (Glycine max L.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. urn:nbn:hr:151:366497

Fruk, David
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Fruk, D. (2021). Varijabilnost parametara kvalitete zrna hrvatskih i stranih genotipova soje (Glycine max L.) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:366497

Fruk, David. "Varijabilnost parametara kvalitete zrna hrvatskih i stranih genotipova soje (Glycine max L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:366497

Fruk, David. "Varijabilnost parametara kvalitete zrna hrvatskih i stranih genotipova soje (Glycine max L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:366497

Fruk, D. (2021). 'Varijabilnost parametara kvalitete zrna hrvatskih i stranih genotipova soje (Glycine max L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:366497

Fruk D. Varijabilnost parametara kvalitete zrna hrvatskih i stranih genotipova soje (Glycine max L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2021 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:366497

D. Fruk, "Varijabilnost parametara kvalitete zrna hrvatskih i stranih genotipova soje (Glycine max L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:366497

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.