završni rad
Proizvodnja kukuruza ( Zea mays L.) na obiteljskom poloprivrednom gospodarstvu " Dalibor Patek "
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. urn:nbn:hr:151:775426

Patek, Toni
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za biljnu proizvodnju i biotehnologiju

Citirajte ovaj rad

Patek, T. (2024). Proizvodnja kukuruza ( Zea mays L.) na obiteljskom poloprivrednom gospodarstvu " Dalibor Patek " (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:775426

Patek, Toni. "Proizvodnja kukuruza ( Zea mays L.) na obiteljskom poloprivrednom gospodarstvu " Dalibor Patek "." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:775426

Patek, Toni. "Proizvodnja kukuruza ( Zea mays L.) na obiteljskom poloprivrednom gospodarstvu " Dalibor Patek "." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:775426

Patek, T. (2024). 'Proizvodnja kukuruza ( Zea mays L.) na obiteljskom poloprivrednom gospodarstvu " Dalibor Patek "', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:775426

Patek T. Proizvodnja kukuruza ( Zea mays L.) na obiteljskom poloprivrednom gospodarstvu " Dalibor Patek " [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2024 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:775426

T. Patek, "Proizvodnja kukuruza ( Zea mays L.) na obiteljskom poloprivrednom gospodarstvu " Dalibor Patek "", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:775426

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.