diplomski rad
Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka

Katarina Ravlić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane
Citirajte ovaj rad...

Ravlić, K. (2015). Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:451091

Ravlić, Katarina. "Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:451091

Ravlić, Katarina. "Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:451091

Ravlić, K. (2015). 'Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 23.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:451091

Ravlić K. Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2015 [pristupljeno 23.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:451091

K. Ravlić, "Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:451091