prikaz prve stranice dokumenta Enkapsulacija cimetne kiseline na proteine
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enkapsulacija cimetne kiseline na proteine
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:986746

Jelić, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Jelić, I. (2020). Enkapsulacija cimetne kiseline na proteine (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:986746

Jelić, Ivana. "Enkapsulacija cimetne kiseline na proteine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:986746

Jelić, Ivana. "Enkapsulacija cimetne kiseline na proteine." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:986746

Jelić, I. (2020). 'Enkapsulacija cimetne kiseline na proteine', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:986746

Jelić I. Enkapsulacija cimetne kiseline na proteine [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 26.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:986746

I. Jelić, "Enkapsulacija cimetne kiseline na proteine", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:986746

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.