završni rad
Koloidni fenomeni kod bistrenja vina
završni rad
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:971911

Horvat, Andrea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Horvat, A. (2014). Koloidni fenomeni kod bistrenja vina : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:971911

Horvat, Andrea. "Koloidni fenomeni kod bistrenja vina : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:971911

Horvat, Andrea. "Koloidni fenomeni kod bistrenja vina : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:971911

Horvat, A. (2014). 'Koloidni fenomeni kod bistrenja vina : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:971911

Horvat A. Koloidni fenomeni kod bistrenja vina : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 22.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:971911

A. Horvat, "Koloidni fenomeni kod bistrenja vina : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:971911

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.