prikaz prve stranice dokumenta Začini koji se koriste u tehnologiji proizvodnje šunki (pršuta)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Začini koji se koriste u tehnologiji proizvodnje šunki (pršuta)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. urn:nbn:hr:109:178127

Janjatović, Gorana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Janjatović, G. (2018). Začini koji se koriste u tehnologiji proizvodnje šunki (pršuta) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178127

Janjatović, Gorana. "Začini koji se koriste u tehnologiji proizvodnje šunki (pršuta)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178127

Janjatović, Gorana. "Začini koji se koriste u tehnologiji proizvodnje šunki (pršuta)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178127

Janjatović, G. (2018). 'Začini koji se koriste u tehnologiji proizvodnje šunki (pršuta)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178127

Janjatović G. Začini koji se koriste u tehnologiji proizvodnje šunki (pršuta) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178127

G. Janjatović, "Začini koji se koriste u tehnologiji proizvodnje šunki (pršuta)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178127

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.