Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:109:022582
Kegalj, Barbara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Kegalj, B. (2023). Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:022582
Kegalj, Barbara. "Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:022582
Kegalj, Barbara. "Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:022582
Kegalj, B. (2023). 'Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:022582
Kegalj B. Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 09.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:022582
B. Kegalj, "Utjecaj vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Merlot kutjevačkog vinogorja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:022582