Sveučilište Sjever Sveučilišni centar Varaždin Odjel za tehničku i gospodarsku logistiku
Citirajte ovaj rad
Furjan Kralj, A. (2014). Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068
Furjan Kralj, Antonio. "Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068
Furjan Kralj, Antonio. "Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068
Furjan Kralj, A. (2014). 'Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068
Furjan Kralj A. Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2014 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068
A. Furjan Kralj, "Primjena HACCP principa u proizvodnji proizvoda od brašna", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:045068