diplomski rad
ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2023. urn:nbn:hr:178:263161

Biljan, Josipa
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet

Citirajte ovaj rad

Biljan, J. (2023). ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:263161

Biljan, Josipa. "ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:263161

Biljan, Josipa. "ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:263161

Biljan, J. (2023). 'ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 28.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:263161

Biljan J. ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2023 [pristupljeno 28.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:263161

J. Biljan, "ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:263161

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.