Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI
Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. urn:nbn:hr:121:537875

Bačić, Mario
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Poljoprivreda krša
Poljoprivreda krša-Stočarstvo krša

Citirajte ovaj rad

Bačić, M. (2014). UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875

Bačić, Mario. "UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875

Bačić, Mario. "UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875

Bačić, M. (2014). 'UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 08.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875

Bačić M. UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2014 [pristupljeno 08.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875

M. Bačić, "UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.