Vašatko, M. (2017). Analiza mogućnosti pokretanja proizvodnje borovnica (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:097265
Vašatko, Marinko. "Analiza mogućnosti pokretanja proizvodnje borovnica." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:097265
Vašatko, Marinko. "Analiza mogućnosti pokretanja proizvodnje borovnica." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:097265
Vašatko, M. (2017). 'Analiza mogućnosti pokretanja proizvodnje borovnica', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:097265
Vašatko M. Analiza mogućnosti pokretanja proizvodnje borovnica [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2017 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:097265
M. Vašatko, "Analiza mogućnosti pokretanja proizvodnje borovnica", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:097265