završni rad
UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE
Požega: Veleučilište u Požegi, 2016. urn:nbn:hr:112:330368

Pazman, Ante
Veleučilište u Požegi

Citirajte ovaj rad

Pazman, A. (2016). UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE (Završni rad). Požega: Veleučilište u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330368

Pazman, Ante. "UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330368

Pazman, Ante. "UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE." Završni rad, Veleučilište u Požegi, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330368

Pazman, A. (2016). 'UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE', Završni rad, Veleučilište u Požegi, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330368

Pazman A. UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE [Završni rad]. Požega: Veleučilište u Požegi; 2016 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330368

A. Pazman, "UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE", Završni rad, Veleučilište u Požegi, Požega, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:112:330368

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.