Piskač, T. (2020). Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje (Završni rad). Zagreb: Zdravstveno veleučilište. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:192527
Piskač, Tin. "Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:192527
Piskač, Tin. "Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje." Završni rad, Zdravstveno veleučilište, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:192527
Piskač, T. (2020). 'Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje', Završni rad, Zdravstveno veleučilište, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:192527
Piskač T. Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje [Završni rad]. Zagreb: Zdravstveno veleučilište; 2020 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:192527
T. Piskač, "Utjecaj genetski modificirane hrane na ekonomiju i zdravlje", Završni rad, Zdravstveno veleučilište, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:139:192527