Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Zebec, V. (2016). Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297272
Zebec, Vlatka. "Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297272
Zebec, Vlatka. "Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297272
Zebec, V. (2016). 'Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297272
Zebec V. Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 05.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297272
V. Zebec, "Mikrobiološka kvaliteta mlijeka u proizvodnji sira od sirovog mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297272