Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Povrćarstvo
Citirajte ovaj rad
Brlek, T. (2019). Utjecaj supstrata na prinos i nutritivnu vrijednost mladih izdanaka povrća i suncokreta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:798447
Brlek, Tamara. "Utjecaj supstrata na prinos i nutritivnu vrijednost mladih izdanaka povrća i suncokreta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:798447
Brlek, Tamara. "Utjecaj supstrata na prinos i nutritivnu vrijednost mladih izdanaka povrća i suncokreta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:798447
Brlek, T. (2019). 'Utjecaj supstrata na prinos i nutritivnu vrijednost mladih izdanaka povrća i suncokreta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:798447
Brlek T. Utjecaj supstrata na prinos i nutritivnu vrijednost mladih izdanaka povrća i suncokreta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:798447
T. Brlek, "Utjecaj supstrata na prinos i nutritivnu vrijednost mladih izdanaka povrća i suncokreta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:798447