diplomski rad
Uzroci obojenja mišićnog tkiva svježeg brancina (Dicentrarchus labrax) žučnim bojama
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:927272

Ledenko, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Ribarstvo, pčelarstvo, lovstvo i specijalna zoologija

Citirajte ovaj rad

Ledenko, N. (2019). Uzroci obojenja mišićnog tkiva svježeg brancina (Dicentrarchus labrax) žučnim bojama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:927272

Ledenko, Nikolina. "Uzroci obojenja mišićnog tkiva svježeg brancina (Dicentrarchus labrax) žučnim bojama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:927272

Ledenko, Nikolina. "Uzroci obojenja mišićnog tkiva svježeg brancina (Dicentrarchus labrax) žučnim bojama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:927272

Ledenko, N. (2019). 'Uzroci obojenja mišićnog tkiva svježeg brancina (Dicentrarchus labrax) žučnim bojama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:927272

Ledenko N. Uzroci obojenja mišićnog tkiva svježeg brancina (Dicentrarchus labrax) žučnim bojama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 27.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:927272

N. Ledenko, "Uzroci obojenja mišićnog tkiva svježeg brancina (Dicentrarchus labrax) žučnim bojama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:927272

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.