prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Jakovčević, M. (2020). Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević, Martina. "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević, Martina. "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević, M. (2020). 'Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Jakovčević M. Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 21.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

M. Jakovčević, "Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:132430

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.