diplomski rad
Učinkovite metode smanjenja raspucavanja plodova trešnje
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:204:347781

Colić, Lea
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo

Citirajte ovaj rad

Colić, L. (2020). Učinkovite metode smanjenja raspucavanja plodova trešnje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:347781

Colić, Lea. "Učinkovite metode smanjenja raspucavanja plodova trešnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:347781

Colić, Lea. "Učinkovite metode smanjenja raspucavanja plodova trešnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:347781

Colić, L. (2020). 'Učinkovite metode smanjenja raspucavanja plodova trešnje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:347781

Colić L. Učinkovite metode smanjenja raspucavanja plodova trešnje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:347781

L. Colić, "Učinkovite metode smanjenja raspucavanja plodova trešnje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:347781

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.