Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Povrćarstvo
Citirajte ovaj rad
Krsnik, J. (2016). Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422
Krsnik, Jasminka. "Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422
Krsnik, Jasminka. "Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422
Krsnik, J. (2016). 'Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422
Krsnik J. Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 15.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422
J. Krsnik, "Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422