završni rad
Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja

Jasminka Krsnik (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Povrćarstvo
Citirajte ovaj rad...

Krsnik, J. (2016). Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422

Krsnik, Jasminka. "Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422

Krsnik, Jasminka. "Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422

Krsnik, J. (2016). 'Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422

Krsnik J. Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 21.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422

J. Krsnik, "Kopar kao začin i izvor eteričnog ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:149422