diplomski rad
Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:440252

Pavlović, Ena
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Melioracije

Citirajte ovaj rad

Pavlović, E. (2021). Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252

Pavlović, Ena. "Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252

Pavlović, Ena. "Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252

Pavlović, E. (2021). 'Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252

Pavlović E. Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252

E. Pavlović, "Koncetracija i specijacija bakra u procjednoj vodi vinogradskog padinskog tla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:440252

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.