Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran

Sara Rossi (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad

Rossi, S. (2017). Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259

Rossi, Sara. "Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259

Rossi, Sara. "Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259

Rossi, S. (2017). 'Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259

Rossi S. Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 18.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259

S. Rossi, "Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:186259