diplomski rad
Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja

Denis Petrović (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Petrović, D. (2017). Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891910

Petrović, Denis. "Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891910

Petrović, Denis. "Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891910

Petrović, D. (2017). 'Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891910

Petrović D. Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 15.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891910

D. Petrović, "Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:891910