prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. urn:nbn:hr:204:350936

Batistić, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Batistić, I. (2017). Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936

Batistić, Ivan. "Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936

Batistić, Ivan. "Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936

Batistić, I. (2017). 'Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936

Batistić I. Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936

I. Batistić, "Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.