Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk

Ivan Batistić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad

Batistić, I. (2017). Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936

Batistić, Ivan. "Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936

Batistić, Ivan. "Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936

Batistić, I. (2017). 'Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936

Batistić I. Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 18.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936

I. Batistić, "Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936