Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Batistić, I. (2017). Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936
Batistić, Ivan. "Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936
Batistić, Ivan. "Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936
Batistić, I. (2017). 'Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936
Batistić I. Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936
I. Batistić, "Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:350936