prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. urn:nbn:hr:204:933112

Huzanić, Nera
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Huzanić, N. (2017). Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

Huzanić, Nera. "Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

Huzanić, Nera. "Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

Huzanić, N. (2017). 'Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

Huzanić N. Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 20.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

N. Huzanić, "Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.