diplomski rad
Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)

Nera Huzanić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad...

Huzanić, N. (2017). Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

Huzanić, Nera. "Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

Huzanić, Nera. "Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

Huzanić, N. (2017). 'Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

Huzanić N. Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 21.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112

N. Huzanić, "Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112