Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Vinogradarstvo i vinarstvo
Citirajte ovaj rad
Huzanić, N. (2017). Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112
Huzanić, Nera. "Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112
Huzanić, Nera. "Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112
Huzanić, N. (2017). 'Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 15.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112
Huzanić N. Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 15.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112
N. Huzanić, "Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:933112