diplomski rad
Proizvodnja i sastav ovčjeg i kozjeg mlijeka u usporedbi s kravljim

Tomislav Garvanović (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad...

Garvanović, T. (2017). Proizvodnja i sastav ovčjeg i kozjeg mlijeka u usporedbi s kravljim (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879310

Garvanović, Tomislav. "Proizvodnja i sastav ovčjeg i kozjeg mlijeka u usporedbi s kravljim." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879310

Garvanović, Tomislav. "Proizvodnja i sastav ovčjeg i kozjeg mlijeka u usporedbi s kravljim." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879310

Garvanović, T. (2017). 'Proizvodnja i sastav ovčjeg i kozjeg mlijeka u usporedbi s kravljim', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879310

Garvanović T. Proizvodnja i sastav ovčjeg i kozjeg mlijeka u usporedbi s kravljim [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 21.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879310

T. Garvanović, "Proizvodnja i sastav ovčjeg i kozjeg mlijeka u usporedbi s kravljim", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879310