Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Ploh, M. (2017). Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081
Ploh, Martina. "Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081
Ploh, Martina. "Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081
Ploh, M. (2017). 'Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081
Ploh M. Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 28.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081
M. Ploh, "Kvalitativna svojstva latica gladiola nakon različitih temperatura sušenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:729081