Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Hranidba životinja
Citirajte ovaj rad
Novaković, K. (2018). Kinetika probavljivosti škroba siliranog rehidriranog zrna kukuruza u ishrani svinja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:071456
Novaković, Klara. "Kinetika probavljivosti škroba siliranog rehidriranog zrna kukuruza u ishrani svinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:071456
Novaković, Klara. "Kinetika probavljivosti škroba siliranog rehidriranog zrna kukuruza u ishrani svinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:071456
Novaković, K. (2018). 'Kinetika probavljivosti škroba siliranog rehidriranog zrna kukuruza u ishrani svinja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:071456
Novaković K. Kinetika probavljivosti škroba siliranog rehidriranog zrna kukuruza u ishrani svinja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:071456
K. Novaković, "Kinetika probavljivosti škroba siliranog rehidriranog zrna kukuruza u ishrani svinja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:071456