Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Filipović, G. (2019). Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225
Filipović, Glorija. "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225
Filipović, Glorija. "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225
Filipović, G. (2019). 'Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225
Filipović G. Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225
G. Filipović, "Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:947225