Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Đurić, S. (2022). Tehnologija proizvodnje praha od maline temeljena na izmjenama topline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:189191
Đurić, Sebastian. "Tehnologija proizvodnje praha od maline temeljena na izmjenama topline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:189191
Đurić, Sebastian. "Tehnologija proizvodnje praha od maline temeljena na izmjenama topline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:189191
Đurić, S. (2022). 'Tehnologija proizvodnje praha od maline temeljena na izmjenama topline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:189191
Đurić S. Tehnologija proizvodnje praha od maline temeljena na izmjenama topline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 10.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:189191
S. Đurić, "Tehnologija proizvodnje praha od maline temeljena na izmjenama topline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:189191