prikaz prve stranice dokumenta Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”
Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. urn:nbn:hr:240:123685

Bratim, Antonio
Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira

Citirajte ovaj rad

Bratim, A. (2020). Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi” (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Bratim, Antonio. "Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Bratim, Antonio. "Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”." Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Bratim, A. (2020). 'Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”', Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, citirano: 07.10.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Bratim A. Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi” [Završni rad]. Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira; 2020 [pristupljeno 07.10.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

A. Bratim, "Porezno opterećenje ugostitelja na primjeru restorana “Martinis Marchi”", Završni rad, Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:123685

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.