prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino
Rad nije dostupan
završni rad
Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino

Muhvić, Ana (2018)
Sveučilište u Rijeci
Ekonomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Muhvić, A. (2018). Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:038887

Muhvić, Ana. "Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:038887

Muhvić, Ana. "Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:038887

Muhvić, A. (2018). 'Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 11.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:038887

Muhvić A. Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2018 [pristupljeno 11.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:038887

A. Muhvić, "Utjecaj troškova na formiranje cijene na primjeru pizzerie Delfino", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:038887

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.