Omrčen, S. (2017). OPTIMIRANJE POSLOVNOG PROCESA U PEKARSKOJ PROIZVODNJI : Diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:297106
Omrčen, Stipe. "OPTIMIRANJE POSLOVNOG PROCESA U PEKARSKOJ PROIZVODNJI : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:297106
Omrčen, Stipe. "OPTIMIRANJE POSLOVNOG PROCESA U PEKARSKOJ PROIZVODNJI : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:297106
Omrčen, S. (2017). 'OPTIMIRANJE POSLOVNOG PROCESA U PEKARSKOJ PROIZVODNJI : Diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 10.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:297106
Omrčen S. OPTIMIRANJE POSLOVNOG PROCESA U PEKARSKOJ PROIZVODNJI : Diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2017 [pristupljeno 10.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:297106
S. Omrčen, "OPTIMIRANJE POSLOVNOG PROCESA U PEKARSKOJ PROIZVODNJI : Diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:297106