završni rad
Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost
Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:167:468654

Pervan, Nikolina
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za kemiju

Citirajte ovaj rad

Pervan, N. (2017). Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654

Pervan, Nikolina. "Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654

Pervan, Nikolina. "Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654

Pervan, N. (2017). 'Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 24.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654

Pervan N. Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 24.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654

N. Pervan, "Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.