Dobrijević, M. (2011). Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733
Dobrijević, Martina. "Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733
Dobrijević, Martina. "Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733
Dobrijević, M. (2011). 'Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733
Dobrijević M. Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 02.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733
M. Dobrijević, "Utjecaj uvjeta ekstruzije na fizikalno-kemijska svojstva škroba", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440733