završni rad
Bioaktivni peptidi u pršutima

Iva Bogešić (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Bogešić, I. (2018). Bioaktivni peptidi u pršutima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:962626

Bogešić, Iva. "Bioaktivni peptidi u pršutima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:962626

Bogešić, Iva. "Bioaktivni peptidi u pršutima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:962626

Bogešić, I. (2018). 'Bioaktivni peptidi u pršutima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:962626

Bogešić I. Bioaktivni peptidi u pršutima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 26.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:962626

I. Bogešić, "Bioaktivni peptidi u pršutima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:962626