završni rad
Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine

Ana Rajković (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad...

Rajković, A. (2018). Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268012

Rajković, Ana. "Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268012

Rajković, Ana. "Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268012

Rajković, A. (2018). 'Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268012

Rajković A. Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 25.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268012

A. Rajković, "Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268012