Lončar, Z. (2011). Prirodna mikrobna populacija tradicionalnih mesnih proizvoda i njihova antimikrobna svojstva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089096
Lončar, Zdenko. "Prirodna mikrobna populacija tradicionalnih mesnih proizvoda i njihova antimikrobna svojstva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089096
Lončar, Zdenko. "Prirodna mikrobna populacija tradicionalnih mesnih proizvoda i njihova antimikrobna svojstva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089096
Lončar, Z. (2011). 'Prirodna mikrobna populacija tradicionalnih mesnih proizvoda i njihova antimikrobna svojstva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 01.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089096
Lončar Z. Prirodna mikrobna populacija tradicionalnih mesnih proizvoda i njihova antimikrobna svojstva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 01.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089096
Z. Lončar, "Prirodna mikrobna populacija tradicionalnih mesnih proizvoda i njihova antimikrobna svojstva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:089096