Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. urn:nbn:hr:159:124226
Kovač, Maja
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Kovač, M. (2007). Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
Kovač, Maja. "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
Kovač, Maja. "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
Kovač, M. (2007). 'Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
Kovač M. Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
M. Kovač, "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226