Karlović, S. (2006). Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209
Karlović, Sven. "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209
Karlović, Sven. "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209
Karlović, S. (2006). 'Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209
Karlović S. Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209
S. Karlović, "Utjecaj sastava smjesa za oblaganje prehrambenih proizvoda na teksturu pilećeg mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380209